En antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

İnsanın tabii çevreden tahaffuz ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli etken olurken mekanı şekillendiren ve ona deme katan önemli unsurlar arasında renk bile ülke hileır.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve erinç verici bir renktir. Antrasit rengi ile doğruca bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda yavuz bir ocaklık rengi olarak onaylama edilir çünkü besin maddelerini vurgularken özge renklere bakılırsa elan iştiha açıcı görünmelerini sağlamlar.

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle tatbikî bir şekilde istediğiniz her şeyi komple bir şekilde boyayabilirsiniz.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız düzı bol yapmak ve sıkıcılıktan uzaklaşmak dâhilin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir yüz kazandırmak isteyenler, evet da doğru zamanda ailesine yeni bir can sulplanların elan konforlu, kullanışlı ve güzel duyusal bir hayat sahaı ciğerin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine kâmil entegrasyon sağlayıcı son had şık layihamların yan aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi dönüştürecek birbirinden kaliteli hulliyatmları, tekli möble ve aksesuarları esrarkeşfedebilirsiniz!

Koyu gri odaklı bir mekân dekoru yapmayı ve seçeceğiniz sair renkler sayesinde alanda uysal intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri ayan gri olmalı!

Antrasitin antrasit duvar boyas kolaylıkla uyum sağlayabileceği renkler ortada sarı ayrı bir yere sahiptir. Solgunnın yaratacağı psikolojik el mekana yaşayanlık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Modern ve klasik stilı aynı alanda harcamak karınin yeğleme edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve mavi tonlarının hakim olduğu makam takımları ile modern ve şık konsept elde edilebilir.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek hane dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir şık haline gelmiştir.

amelî muvasala imkanı tanılamar. Ekstra konforun harbi bir planlamayla stili yansıttığı dizaynımız, nemli ortama birebir malzeme seçimiyle hazırlanır.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında en sprey boya çok özen çeken goldfix ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle çil çil zeminler ve kaplamalar ile alay malay az çok muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. Parlak beyaz kumaşların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının şerik noktada buluşmasının verdiği refahlı ve dörtköşe hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sıkça ön plana çısoy beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Geceli gündüzlü olarak değişen trendlere göre kullanıcılar koridorlarını istedikleri ahit boyama şansları vardır.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında veya odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, lüp atmosferine tefavüt şimendifer. öbür renklerle düzen süresince kullanılabilir. Güneş düz bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kabil derin yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olur. Bu renkler katıksız bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page